Twee zussen…..

….. op jonge leeftijd hebben wij van nabij verschillende sterfgevallen meegemaakt.

Hierdoor zijn wij ons niet alleen bewust van het intense verdriet en de grote verwarring die men ervaart, maar weten wij ook hoe belangrijk elk detail bij een afscheid is. Wij zijn gediplomeerd uitvaartverzorger en gecertificeerd om de laatste verzorging van een overledene te mogen doen. Wij zijn Wenso gestart met de bedoeling om kleinschalig en persoonlijk te kunnen werken.

 

 

 

Wendy

 

Geboren in 1969 te Veldhoven, samenwonend en moeder van een zoon.
De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt in het bankwezen als adviseur. Met veel plezier heb ik al deze jaren klanten van advies voorzien. Na het volgen van de opleiding tot uitvaartverzorger ben ik er achter gekomen dat er vele mogelijkheden zijn voor een mooi afscheid. Door mijn persoonlijke ervaringen weet ik wat de impact kan zijn van het verlies van een dierbare. In mijn rol als uitvaartverzorger kan ik mijn plezier in het adviseren van klanten combineren met het samenstellen van een persoonlijk afscheid. Ik vind het belangrijk om goed naar u te luisteren, om ideeën aan te kunnen dragen en om u de mogelijkheid te geven om uw wensen kenbaar te maken. Samen met u wil ik een uniek afscheid voor uw naaste realiseren. Hiervoor neem ik met u alle tijd die nodig is.

Wie zijn wij ?   Wendy en Sonja van Kasteren

Sonja

 

Geboren in 1973 te Veldhoven, getrouwd en moeder van een zoon.

Schoonheid en verzorging is mijn passie. Van beroep ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2001 run ik mijn eigen salon. In mijn werk staat het werken voor en met mensen centraal. Hierdoor is de stap naar de verzorging van een overledene voor mij een logische stap. Daarvoor ben ik gecertificeerd en in combinatie met de opleiding tot uitvaartverzorger ben ik er achter gekomen dat er vele mogelijkheden zijn voor een mooi afscheid. Samen met u wil ik de tijd nemen om het afscheid van uw dierbare vorm te geven. Ik vind het belangrijk dat ik uw zorgen in deze moeilijke dagen uit handen kan nemen. Dit doe ik door persoonlijk en met aandacht voor u klaar te staan.